Inspiration / skrueaftener

Hvor afholdes det, og hvad går det ud på ?

Fælles for inspirations- og skrueaftenerne er at de foregår i vinterpausen (januar – marts måned), hvor det sandsynligvis ikke er muligt at komme ud og køre på banen i weekenden. Aftenerne ligger ca hver anden onsdag – se kalenderen, hvor der også vil stå hvad aftenen går ud på.

Vi mødes i “det gamle” klubhus kl. 19 – ca 21.30. Der vil altid bliver serveret en god kop kaffe/the samt småkager til den søde tand.

Alle klubbens medlemmer er velkomne, og vi modtager gerne input til både inspirations- og skrueaftenerne. Skriv til os på kontaktsiden.

Inspirationsaftener

Inspirationsaftenerne kan være et foredrag af en cross kører, og dennes karriere, hvordan forbereder man sig til sæsonen, hvad skal man spise, vedligeholdelse af crosseren og meget andet der kan være interessant.

Skrueaftener

På skrueaftenerne bliver der skruet på motocross maskinerne. Det kan enten være din egen crosser du tager med, eller det kan være klubbens prøvecrossere der trænger til en kærlig hånd.

På disse aftenener vil der altid være motorkyndige, så du kan få svar på dine spørgsmål til vedligeholdelse af din crosser.

Skrueaftenerne foregår i “det gamle” klubhus, hvor der ryddes så der er plads til crosserne.

©2024 AMCK. Design, Udvikling & Hosting af WURK

Log in with your credentials

Forgot your details?