Arbejdsregler

Læs om arbejdsklip og hvad du
som medlem skal huske.

Arbejdsregler

For at kunne holde styr på hvem der har ydet deres hjælp, og hvem der endnu ikke har, vil vi løbende registrere hvem der har optjent arbejsklip.

Når du, som licenskører i klubben (eller andre familie medlemmer), har haft en arbejdsdag, skal du SELV sørge for, samme dag, at blive skrevet på arbejdslisten af den der var arbejdsleder på dagens opgave.

Det er vigtigt at du/I bliver skrevet på listen, vi ønsker ikke uberettiget at opkræve et medlem for manglende arbejdsdage.

Familien eller enkelt personer kan deltage i arbejdsdage, og hver deltager udløser et arbejdsklip. Møder i derfor 3 personer på en arbejdsdag udløser det 3 arbejdsklip.
Der udløses ikke arbejdsklip for aktiv kører under 12 år, så er det mor eller far der må træde til.

Arbejdsklip optjenes på arbejdsdage, arbejdsopgaver for et udvalg eller på arrangementer som klubben står for.
Helt ekstra ordinært kan arbejdsklip optjenes på andre “ydelser”, som skal være aftalt med bestyrelsen i forvejen, fx indlevering af brugbart tøj/udstyr til prøvecross.

Ved du allerede ved indmeldelse, at du ikke har mulighed for at hjælpe til i klubben, men ønsker at “betale dig fri for arbejdsdage”, skal du vælge medlemsskabet Køremedlemskab uden arbejdsdage.

Hvis du ønsker at få af vide om du har optjent dine arbejdsklip, kan du skrive til amckmx@gmail.com (husk at oplyse dit licensnr og at du ønsker at få at vide om du har optjent dine arbejdklip).

Ofte stillede spørgsmål

Du sender en mail til amckmx”snabel a”gmail.com (erstat “snabel a” med et @) og skriver hvornår du har deltaget i arbejdsdag/arrangement, så sørger vi for at få det registreret.

Alle arbejdsdage fremgår af vores kalender.

Som hovedregel ikke, vi vil så gerne have at alle giver en hånd med. Men hvis det er helt umuligt, kan du betale 500 kr. arbejdsklip, og gerne allerede når du melder dig ind i klubben.

©2024 AMCK. Design, Udvikling & Hosting af WURK

Log in with your credentials

Forgot your details?