Prøv Motocross

Kom til træning og prøv kræfter med Motocross
Vi hjælper dig igang med udstyr, crosser og træning

Kom igang med Motocross hos AMCK

Hvis du har gået med tanker om at prøve motocross og er i tvivl om, hvor vidt det er det rette for dig – så skriv til os!

Kom ud og besøg os på Amager og se om det er noget for dig, inden at du begynder at anskaffe dig cross maskine og udstyr. Vi kan næsten med sikkerhed garantere, at du får en sjov dag.

Klubben råder over nogle cross maskiner (50 cc – 125 cc) som anvendes til prøvecross, ligesom vi har det sikkerhedsudstyr og tøj (hjelm, støvler, panser, tøj, briller, handsker), som du skal have på. P.t. kan vi kun tilbyde prøvecross til børn op til max 12 år.

Det koster 250 kr for micro (50 og 80 cc) og 300 kr. for mini og maxi (fra 65 -125 cc) for ½ time, som dækker leje af crosser, udstyr, forsikring og grundig instruktion.

Det er muligt at prøve max 2 gange, derefter må du selv ud og anskaffe dig en cross maskine og udstyr.

Ofte Stillede Spørgsmål

Du sender en mail til amckmx”snabel a”gmail.com (erstat “snabel a” med et @), hvorefter du vil blive kontaktet, med en dato for hvornår du kan komme ud og prøve.

Inden du kommer ud på selve dagen for prøvecross, skal der udfyldes følgende blanket. Når du kommer vil vi have sørget for at der er en cross maskine og udstyr til rådighed så du kan få en god oplevelse med sporten som du ikke vil glemme foreløbig.

Det kræver enten en bil som kan rumme en cross cykel, fx en mindre varebil eller en bil og anhænger.

Nej desværre. Klubben råder kun over få maskiner, så derfor har vi ikke mulighed for at leje maskiner ud udover de max 2 gange til prøvekørsel.

©2020 AMCK. Design, Udvikling & Hosting af WURK

Log in with your credentials

Glemt dine detaljer?