Prøv Motocross

Kom til prøvetræning og prøv kræfter med motocross.
Vi hjælper dig i gang med udstyr, crosser og træning

Vi tilbyder ikke prøvetræning længere. I stedet afholdes Åbent hus arrangement den 20. april 2024.

Kom i gang med motocross hos AMCK

Hvis du  har gået med tanker om at prøve motocross og er i tvivl om, hvor vidt det er det rette for dig – så har du mulighed for at prøve det hos os

Amager Motocross tilbyder udelukkende prøvetræning til børn og unge mennesker (max 15 år eller 75 kg).

Book en prøvetime, og kom ud og besøg os på Amager og se om det er noget for dig, inden at du begynder at anskaffe dig cross maskine og udstyr. Vi kan næsten med sikkerhed garantere, at du får en sjov dag. Der skal bookes 24 timer i forvejen, og der kan bookes 6 uger frem.

Klubben råder over nogle cross maskiner (50 cc – 125 cc) som anvendes til prøvecross, ligesom vi har det sikkerhedsudstyr og tøj (hjelm, støvler, panser, tøj, briller, handsker), som du skal have på.

Det koster 300 kr., uanset hvilken størrelse crosser du skal prøve, for ca 1 time , som dækker leje af crosser, udstyr, forsikring og grundig instruktion. Der betales i forbindelse med at der bookes en prøvetime.

Det er muligt at prøve max 2 gange, derefter må du selv ud og anskaffe dig en cross maskine og udstyr.

Ofte Stillede Spørgsmål

Du trykker på knappen “Book en prøvetime” længere oppe på siden, her får du mulighed for at booke en tid til prøvetime. Der skal bookes 24 timer i forvejen, og der kan bookes 6 uger frem.

Inden du kommer ud på selve dagen for prøvecross, skal følgende blanket Klubcykellicens udfyldes.

Når du kommer vil vi have sørget for at der er en cross maskine og udstyr til rådighed så du kan få en god oplevelse med sporten som du ikke vil glemme foreløbig.

Nej, man skal ikke medbringe noget til prøvecross. Klubben har det nødvendige sikkerhedsudstyr og tøj samt crossere.

Ja, dine forældre/værge skal være tilstede når du er ude og prøve motocross, og dine forældre skal huske at have praktisk fodtøj på, da de skal være med til at følge dig rundt på banen.

Vi afholder prøvecross arrangementer i perioden fra april – oktober om mandagen. Vejret skal være godt, det vil sige ingen regn, og ikke for meget mudder på banen, da en af de vigtigste dele af at skulle prøve motocross, er at det bliver en god og sjov oplevelse.

Du booker en tid ved at trykke på knappen “Book en prøvetime”. Der skal bookes 24 timer i forvejen, og der kan bookes 6 uger frem.

Man kan prøve 2 gange for at se om motocross er noget, inden at man selv skal ud og investere i udstyr og crosser.

Det er muligt at komme ud og prøve motocross fra man er 3 år. I øjeblikke råder klubben over crossere fra alderen 3 – ca 12 år.

Man betaler samtidig med at man booker en prøvetime.

Nej desværre. Klubben råder kun over få maskiner, så derfor har vi ikke mulighed for at leje maskiner ud udover de max 2 gange til prøvekørsel.

Det kræver enten en bil som kan rumme en cross cykel, fx en mindre varebil eller en bil og anhænger.

©2024 AMCK. Design, Udvikling & Hosting af WURK

Log in with your credentials

Forgot your details?