Prøv Motocross

Kom til prøvetræning og prøv kræfter med motocross
Vi hjælper dig i gang med udstyr, crosser og træning

Kom i gang med motocross hos AMCK

Hvis du har gået med tanker om at prøve motocross og er i tvivl om, hvor vidt det er det rette for dig – så har du mulighed for at prøve det hos os!

Tilmeld dig en prøvetime, og kom ud og besøg os på Amager og se om det er noget for dig, inden at du begynder at anskaffe dig cross maskine og udstyr. Vi kan næsten med sikkerhed garantere, at du får en sjov dag.

Klubben råder over nogle cross maskiner (50 cc – 125 cc) som anvendes til prøvecross, ligesom vi har det sikkerhedsudstyr og tøj (hjelm, støvler, panser, tøj, briller, handsker), som du skal have på.

Det koster 250 kr for micro (50 og 80 cc) og 300 kr. for mini og maxi (fra 65 -125 cc) for ½ time, som dækker leje af crosser, udstyr, forsikring og grundig instruktion.

Det er muligt at prøve max 2 gange, derefter må du selv ud og anskaffe dig en cross maskine og udstyr.

Ofte Stillede Spørgsmål

Du trykker på knappen “Tilmeld dig en prøvetime” længere oppe på siden.  Herefter vil du blive kontaktet med yderligere info, så vi kan få aftalt en dato, hvornår du kan komme ud og prøve.

Inden du kommer ud på selve dagen for prøvecross, skal følgende blanket Klubcykellicens udfyldes.

Når du kommer vil vi have sørget for at der er en cross maskine og udstyr til rådighed så du kan få en god oplevelse med sporten som du ikke vil glemme foreløbig.

Nej, man skal ikke medbringe noget til prøvecross. Klubben har det nødvendige sikkerhedsudstyr og tøj samt crossere.

Ja, dine forældre/værge skal være tilstede når du er ude og prøve motocross, og dine forældre skal huske at have praktisk fodtøj på, da de skal være med til at følge dig rundt på banen.

Vi afholder prøvecross arrangementer i perioden fra april – oktober om mandagen. Vejret skal være godt, det vil sige ingen regn, og ikke for meget mudder på banen, da en af de vigtigste dele af at skulle prøve motocross, er at det bliver en god og sjov oplevelse.

Når du har udfyldt formularen, modtager du en mail med yderligere informationer, så vi kan aftale en dag, hvor du kan komme ud og prøve at køre motocross.

Man kan prøve 2 gange for at se om motocross er noget, inden at man selv skal ud og investere i udstyr og crosser.

Det er muligt at komme ud og prøve motocross fra man er 3 år. I øjeblikke råder klubben over crossere fra alderen 3 – ca 12 år.

Man kan enten betale til klubbens MobilePay eller betale med kontanter.

Nej desværre. Klubben råder kun over få maskiner, så derfor har vi ikke mulighed for at leje maskiner ud udover de max 2 gange til prøvekørsel.

Det kræver enten en bil som kan rumme en cross cykel, fx en mindre varebil eller en bil og anhænger.

©2022 AMCK. Design, Udvikling & Hosting af WURK

Log in with your credentials

Forgot your details?