Klubtræning

Klubtræning
For hvem og hvornår ?

Klubtræning

Alle medlemmer af Amager Motocross Klub kan deltage i klubtræningen.

Klubtræningen kan både bestå af noget praktisk træning på crosseren, men kan også være et foredrag omkring kost, motion, hvordan vedligeholdes crosseren.

Den praktiske træning kan fx bestå af sektionstræning, hvor der trænes et bestemt sving/hop. Det kan også være hvordan man skal bevæge sig på crosseren, hvornår skal man stå op/sidde ned.

Når der er klubtræning er banen (enten maxi eller micro banen) lukket for andre kørere.

Det vil stå i vores kalender hvornår at der er klubtræning, ligesom det vil blive meddelt på Facebook. Tilmelding til klubtræningen foretages ved at man skriver på opslaget på Facebook om man kommer.

I øjeblikket har vi aftale med følgende omkring klubtræning: Kim Alex Olsen, Kenneth Kaalund, Allan Jürs og Morten L Hansen

Klubtrænere

Kim Alex Olsen er 51 år, og har kørt motocross på højt plan i mange år.

Kenneth Kaalund er 24 år, og kørte i 2019 i DMX-A serien, hvor det gik rigtig godt. Han er også med i 2020 i SuperCross i Herning.

Allan Jürs, er vores egen ATK-træner. Han blev færdig med klubtræner uddannelsen i 2019, og er vild med at arbejde med “de små” cross kørere.

Morten L Hansen, som netop er blevet B-kører, er også vores egen ATK-træner. Han blev også færdig med klubtræner uddannelsen i 2019, og sammen med Allan er de et stærkt team til de små kørere.

©2021 AMCK. Design, Udvikling & Hosting af WURK

Log in with your credentials

Forgot your details?