Kære alle
Så blev det jo 2021, og vi håber at i alle er kommet godt ind i det nye år.

Vi vil her skrive lidt om hvad vi forventer af 2021.
Selvfølgelig vil Corona situationen bestemme meget over vore aktiviteter igen i 2021, men vi vil prøve at navigere så godt og sikkert, som muligt , så vi kan få afviklet så meget træning som muligt, og få afviklet de løb vi p.t har fået tildelt af DMU.
Vi håber at kunne starter den ordinære træning op fra 1 marts, men hvis vejret tillader det, vil vi lukke op tidligere, så hold øje med vores Facebook, og kalender.
Træning i år vil være følgende.
Mandag 17-20, piger/damer, nybegyndere, samt forældre til disse.
Tirsdag og torsdag, 17-20, åben træning for alle.
Lørdag 10-16, træning for alle.

Vi forventer at kunne tilbyde træning med klubtræner og ATK trænere, een gang om måneden for alle hold/ deltagere, uanset niveau, Datoer for disse arrangementer vil blive meddelt på FB og i kalenderen, så hurtigt som muligt.

Udover træning, så vil vi igen være på banen med nogle spændende løb, blandt andet 3 officielle DMU løb, hvor af de ene er finalen i Kids-cuppen. Så det bliver en løbsweekend med fuld fart på, ATK træning lørdag, og løb søndag, forventeligt med mange deltagere, så det bliver spændende.
Selvfølgelig skal vi også holde klubmesterskab i år, så lige så snart løbskalenderen er på plads, finder vi datoer for afvikling af KM.

Vi vil lige så snart vejret tillader det installere EYE-Track på maxi banen, så der får vi brug for al den hjælp vi kan få til at få det installeret.
HUSK det er for jeres egen skyld, så i slipper for at stå med flag til træningerne, så meld jer gerne under fanerne, når vi kalder ind til arbejdsdagene.! ( husk arbejdsdagene er 4 timer i AMcK )

Lige snart Coronaen slipper sig “kvæler tag” på idrætten, vil vi holde pokalfesten fra sidste år, så vi kan få delt de velfortjente pokaler ud.
Måske det ender med en sommerfest,- men det må tiden jo vise. 🙂

Velkommen til 2021

Med venlig hilsen
Amager Motocross Klub

P.s i kan allerede nu bestille medlemskab og licenser. 🙂

©2024 AMCK. Design, Udvikling & Hosting af WURK

Log in with your credentials

Forgot your details?