Hej 🙂

Sæsonen er kommet godt i gang, der har været massere af kørere ud og træne allerede nu, men ikke flere end forsamlingsforbuddet kan overholdes. Tror faktisk der var rekord i lørdags hvor der var 72 kørere til træningen.

Klubtræning
Vi har fået en aftale med Kim Alex Olsen om klubtræning. Træningerne vil ligge om mandagen, og det vil være forskelligt hvilke kørere der kan deltage. På mandag er træningen for C- og mini kørere, og du tilmelder dig i kommentaren på begivenheden på FaceBook. Som noget nyt vil det koste 100 kr at deltage i træningen, som betales på dagen.

DMU løb
Vi skrev i sidste uge ud omkring officials til vores DMU løb, og til vores glæde har vi allerede nu nok officials til løbet den 24. april, da følgende har tilmeldt sig som official: Anders Nødlund, Alfred Laumann (Cathrine Hovmand), Johnny Eriksen, Hans Peter Kruuse, Allan Møller Andersen, Danny Andersen, Jørgen Kryger Andersen, Vincens Riber Mink, Tobias Høj (Brian Høj), Martin Aggestrup, Alex Steensen, Albert Iversen (far og bror). TAK FOR DET.

Det er stadig muligt at tilmelde sig som official til de sidste løb den 22. maj og 26. september. Tilmelding foretages her.

Erfaringsmæssigt er der altid noget der lige skal ordnes på bane/i ryttergården inden et løb, så der vil blive inviteret til arbejdsdage på FaceBook i næste uge.

Baneprøve
Er du ny kører på maxi-banen skal du have taget en baneprøve. Det vil være muligt at få taget baneprøven hver mandag hos formanden Mikael Andersen, se bestyrelsen her.

Du kan forbedrede dig til baneprøven her. Da baneprøven, udover den mundtlige del, også omfatter en praktisk del skal du også medtage crosser og udstyr, så denne del af prøven også kan blive taget.

Tutten
Eli som har passet tutten har valgt at stoppe, og i stedet har vi lavet en aftale med Hanne, som nogle måske kan huske. Hanne vil have åbent hver tirsdag, torsdag og lørdag, og vil blandt andet lave en dagens ret, på tirsdag vil det være forloren hare.

Med venlig hilsen
p.b.v
Gitte Agerlin

©2024 AMCK. Design, Udvikling & Hosting af WURK

Log in with your credentials

Forgot your details?